KOFTE HOUSE BARAN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 375 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kofte House Baran. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 21:45 Het eten is lekker maar jammer dit keer mijn turkse pizza is niet warm. Het is helemaal koud.
20 jan 2023 om 20:17 Great food. Great people. One of the best Turkish food places in Almere. The order came exactly at the time I ordered for.
18 jan 2023 om 20:44 duurde ongeveer 100 minuten voordat het eten er was, dat was wel jammer. het eten zelf was goed!
15 jan 2023 om 18:34 Sicak ve cok temizdi Yemekler bol bol konulmus Ve lezzetliydi Lutfen boyle devam edin
12 jan 2023 om 18:09 Goede service!
7 jan 2023 om 19:19 zoals altijd heerlijk!
6 jan 2023 om 21:11 Altijd top
5 jan 2023 om 21:05 Top service and snel
30 dec 2022 om 7:28 Was heerlijk. Ik had turkse pizza met yaprak doner. Pizza was goed gevuld en zat nog apart knoflook en sambal bij heerlijk gegeten. Lekkerste van Almere
29 dec 2022 om 21:06 Het beste eten in Almere!
25 dec 2022 om 20:04 Wij hebben linzensoep, broodjes köfte en patat besteld. Alles was heerlijk en vers, wij hebben zeer genoten van onze maaltijd. Dank jullie wel, ik hoop dat jullie kleine restaurant het goed blijft doen.
22 dec 2022 om 11:33 Eten was lekker maar duurt veel te lang voor het er is. Komt ook nog half koud aan omdat het op de fiets bezorgd word. Jammer